Becoming parents makes us rather ridiculous. We are three in the morning, tired, sweaty, feeling incredibly inadequate, any strategy to seek to comfort the sad reminders of the litter. Look at his big scared eyes and you wonder if you'll never be able to be good enough to take care of her. Begin to speak a strange language, made up of pet names and diminutives affectionate. Each jelly eaten, poo "holy" clean, each new discovery of the world around her, cuddling, the scratch card, the scolding and guilt for having to also educate suddenly become the focal points of your life. Call friends, already experts to reassure you. Invitations to lunch * to submit to the newcomer. You are in seventh heaven when you suddenly surprised by something new, and you think the greatest thing in the world. It now remains to watch her sleep and notice every little change in his appearance with each passing day. The talk as if he could understand, even certainty that you understand every word. Playing for hours becomes a must. Ok not just how to be parents, but when Singh arrived I think I'm really stupid;)
PS. The operation went very well. Thanks to all who have stayed here for a greeting! For the moment, the living room rimane ancora chiuso perchè la vista non è ancora perfetta. Ma ogni giorno va meglio e spero di tornare a scrivere presto. Un abbraccio a tutti!
Con il pestello e il mortaio, battete lo zenzero e l'aglio, fino ad ottenere un composto fine, quindi mettere da parte. Scaldate l'olio in una casseruola, aggiungete il bastoncino di cannella, i chiodi di garofano, il cardamomo, i semi di anice e le cipolle, saltate il tutto per 5 minuti, o finchè le cipolle non saranno passite (se necessario aggiungete un po' di acqua calda). Aggiungete la salsa di aglio e zenzero, il prezzemolo tritato, la curcuma, il peperoncino in polvere e la passata di pomodoro. Amalgamate bene e cuocete a fiamma bassa per 5 minuti, mescolando di tanto in tanto. Incorporate l'agnello, condite con pepper and pour 150 ml. of water. Cover and simmer over low heat for 30 minutes, or enough that the meat is tender. If necessary, remove the lid and then raise the heat to reduce the sauce to your liking.
Weazel thank for being my sight for a while '
*AGNELLO KORMA
Ingredienti per 4-6 persone: 1 pezzetto di 2,5 cm circa di radice di zenzero fresca, pelata e tritata/ un cucchiaino di aglio in polvere/ 3 cucchiai di olio di sesamo/ 1 bastoncino di cannella di 2,5 cm circa/ 3 chiodi di garofano/ 3 capsule di cardamomo schiacciate/ 1 pizzico di semi di anice/ 2 cipolle pelate e tritate/ 1 mazzetto di prezzemolo tritato/ un pizzico di curcuma macinata/ 1/2 cucchiaino di peperoncino in polvere/ 2 cucchiaini di passata di pomodoro/ 500 gr. di agnello disossato a cubetti/ 1 pizzico di pepe nero macinato. Con il pestello e il mortaio, battete lo zenzero e l'aglio, fino ad ottenere un composto fine, quindi mettere da parte. Scaldate l'olio in una casseruola, aggiungete il bastoncino di cannella, i chiodi di garofano, il cardamomo, i semi di anice e le cipolle, saltate il tutto per 5 minuti, o finchè le cipolle non saranno passite (se necessario aggiungete un po' di acqua calda). Aggiungete la salsa di aglio e zenzero, il prezzemolo tritato, la curcuma, il peperoncino in polvere e la passata di pomodoro. Amalgamate bene e cuocete a fiamma bassa per 5 minuti, mescolando di tanto in tanto. Incorporate l'agnello, condite con pepper and pour 150 ml. of water. Cover and simmer over low heat for 30 minutes, or enough that the meat is tender. If necessary, remove the lid and then raise the heat to reduce the sauce to your liking.
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