Monday, June 21, 2010

Cervical Mucus Right Before My Period

plumcake alle zucchine




Sarà anche estate, ma sembra autunno, così anche oggi ho acceso il forno, per un tortino ai profumi di campagna, di cose antiche ma sempre buone.


3 uova

110gr di farina 00

80gr di fecola di patate

100ml di latte

50ml di olio extravergine di oliva

30ml di olio di semi di girasole

20gr di burro

1 bustina di lievito

150gr di ricotta vaccina

120gr di grana grattuggiato

2-3 zucchine grandi

1 cucchiaio e 1/2 di olio evo

2 sottilette

1 scalogno

timo e maggiorana a piacere

sale, pepe e un pizzico di noce moscata



Pulire lo scalogno e ridurlo in fettine sottilissime. Lavare e spuntare le zucchine, slice into thin slices or small tocchettini, skip the shallots and courgettes in a little extra virgin olive oil (2cucchiai razed), add thyme and marjoram and season with salt and pepper.


In a bowl beat eggs until frothy, add the sifted flour, baking powder, milk, oils and butter and a pinch of nutmeg, mix well and add the Parmesan and ricotta. When the courgettes are cooked, add to the mixture and pour everything into a loaf pan. Bake in preheated oven at 180 ° C for about 30-35 minutes (I checked with the toothpick test). Almost cooked add the above two slices. When cooked, leave in oven with the door open for 5 minutes. Sfornare e sformare.


Con salumi, affettati e/o formaggi stagionati dà il meglio di se'







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