Thursday, September 23, 2010

How Do I Keep Closet Doors Closed?

Panfocaccia olives, whole ....... microwave


The land of Puglia in this period, which gives spelendide meaty olives for their sweetness lends itself to many preparations, and thanking the dear aunt, who I has donated quite a bit, here they are soon married to my adoratissiama whole wheat flour.

If you then add that in a moment ...............

Ingredients: 300 g wheat flour

150 ml acqua
150 ml latte
3 g lievito secco
1 cucchiaino di olio
1 cucchiaino di sale
100/150 g di olive dolci denocciolate
semi di finocchio

  1. Scaldiamo leggermente i liquidi, versiamo il lievito e copriamolo, quando vediamo la schiuma in superficie versiamolo nella farina e aggiungiamo il sale. Otterremo un composto molto molle
  2. Versiamone metà nel piatto crisp, copriamo con le olive insaporite con i semi di finocchio
  3. versiamo sopra le olive il resto dell'impasto, non importa se non sono tutte coperte, sprofonderanno e si copriranno con la lievitazione.
  4. Copriamo con la campana da crisp e azioniamo le sole onde a 270w per 15 secondi. Passato il tempo we should not open the oven for 10 minutes because by doing so we have triggered a rapid rise.
  5. untina Now if we want a cake, we can brush the top with more oil, if not perfect even then.
  6. we can already cook, you are the cook!
  7. With the bell in order to drive the 850w for 15 minutes.
  8. We remove the bell, we put a grid / media splash and continue to grill for just 7 / 8 minutes.

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