The land of Puglia in this period, which gives spelendide meaty olives for their sweetness lends itself to many preparations, and thanking the dear aunt, who I has donated quite a bit, here they are soon married to my adoratissiama whole wheat flour.
If you then add that in a moment ...............
Ingredients: 300 g wheat flour
150 ml acqua
150 ml latte
3 g lievito secco
1 cucchiaino di olio
1 cucchiaino di sale
100/150 g di olive dolci denocciolate
semi di finocchio
- Scaldiamo leggermente i liquidi, versiamo il lievito e copriamolo, quando vediamo la schiuma in superficie versiamolo nella farina e aggiungiamo il sale. Otterremo un composto molto molle
- Versiamone metà nel piatto crisp, copriamo con le olive insaporite con i semi di finocchio
- versiamo sopra le olive il resto dell'impasto, non importa se non sono tutte coperte, sprofonderanno e si copriranno con la lievitazione.
- Copriamo con la campana da crisp e azioniamo le sole onde a 270w per 15 secondi. Passato il tempo we should not open the oven for 10 minutes because by doing so we have triggered a rapid rise.
- untina Now if we want a cake, we can brush the top with more oil, if not perfect even then.
- we can already cook, you are the cook!
- With the bell in order to drive the 850w for 15 minutes.
- We remove the bell, we put a grid / media splash and continue to grill for just 7 / 8 minutes.
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