Sunday, December 6, 2009

Smirnoff Ice Water Slide

Cheese cake cocco-cioccolato




The recipe for a change, I copied from Imma very good, I just added a bit 'of dark chocolate biscuit base, and a bit cambiagto' doses . The rest is exactly equal and the quality is assured.


For the base 200g of biscuits

100g butter, melted 1 square of dark chocolate grated

For the cream
250 gr.
250 grams of ricotta cheese or other cheese like Philadelphia
200g of fresh cream

130gr sugar 15 g gelatin sheets
80g coconut flour

For decoration
coconut flour chocolate






Reduce powder biscuits, grated chocolate and mix with melted butter, Mix well. Spread, level, the fund made up of biscuits on the base of a springform pan and put in the fridge for at least 1 Oretta. Soak in cold water for at least 15 sheets of gelatin. Mix the ricotta with the zucchero fino a renderla spumosa, aggiungere il formaggio e la farina di cocco e continuare a sbattere il composto per erenderlo il più liscio possibile. Sciogliere i fogli di gelatina ben strizzati in un pochino di panna, riscaldandoli. Montare il resto della panna. Unire la gelatina disciolata al composto di formaggi e facendo attenzione a non smontarla unire anche la panna e versare il tutto sullo stampo di biscotti ormai raffreddato. Porre la cheese in frigo per 3-4 ore (io l'ho lasciata tutta la notte). Per la decorazione sciogliere un pochino di cioccolato fondente al micronde, scrivere con la cioccolata sciolta su una placca da forno raffreddata e rivestita di carta creando un disegno a rete. Lasciar raffreddare la cioccolata e poi staccarla delicatamente dalla carta bakery. Sprinkle top of cake with grated coconut and chocolate lean over the net.



The Goduria is to eat a slice of cheese cake with chocolate sauce (which I did because the cake was donated)

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