Wednesday, December 9, 2009

Moped Insurance Average Cost

La torta di daniele




In the sense that it is his own. He decided how he wanted, how to decorate, everything.
And he was right, because if the decor could do more (but after aa model for rockin sugar paste that image when he wanted to own the power rangers?), there is no question about the goodness

Given the precise and timely request I peered a bit 'here and there among the books and the various forums and in the end I opted for the "pan cake" chocolate on the forum posted by nanny, and I must say that I made the right choice. Combined with the now famous Camy cream it is coming off a bomb delicious (and calorie alas). Semel in years Licet insane

sponge cake with chocolate

30g of bitter persimmon
300gr dark chocolate
90gr soft butter 270g flour

00 1 / 2 teaspoon baking soda 2 teaspoons baking powder

250 gr sugar 4 eggs


125ml milk 2 tablespoons olive oil

Break up the chocolate and melt in microwave (or water bath with 1 tablespoon of water).
Cream butter with sugar until soft and creamy, add eggs one at a time continuing to mount to mix all.
Slowly add the flour and cocoa sifted with baking powder and mix with them after all. Pour slowly the melted chocolate, milk and oil.
Grease and flour a pan 28cm diameter, pour l'impasto e infornare in forno già caldo a 180°C per 50-60 minuti (nel mio forno sono sufficienti 45 minuti, poi spengo il forno e aspetto altri 5-10 minuti a forno spento con lo sportellino leggermente aperto).
Sformare e far raffreddare bene prima di ricavarne 3 dischi ( l'impasto è pesante per via del cioccolato perciò tende a rompersi, fare molta attenzione durante il taglio )

BAGNA : 1/2 bicchiere di latte con 1 cucchiaino di caffè solubile

FARCIA: Camy cream
500gr di mascarpone (io ho usato quello coop)
170gr di latte condensato (e c'è voluto tutto, può capitare che ce ne voglia un po' meno a seconda the consistency of the mascarpone)

250g of whipped cream 2 tablespoons Nutella ( this one I added myself in one of the two layers )

decoration:
a host with the favorite character
350 g of fresh cream mounted
1 tbsp of sugar to taste
smarties

Mount with the electric whisk the mascarpone adding slowly the condensed milk until a creamy spongy. Whip cream and add the part to another cream gently taking care not to remove everything. Camy
divided the cream and in one of two shares add 2 tablespoons of Nutella.



Wet the sponge cake with records il latte macchiato spennellandone la superficie (se la torta è destinata ad adulti io userei uno sciroppo al rhum), farcire il primo strato con la camy cream naturale, livellandolo bene. Coprire con il secondo disco di pan di spagna, spennellarlo e spalmarci sopra la camy cream nutellosa. Coprire con l'ultimo disco di pan di spagna e spalmare tutto intorno i bordi la camy cream nutellosa avanzata. Io ho lasciato riposare in frigo tutta la notte, ma è sufficiente qualche ora.

Per la decorazione, ho montato 350gr di panna con 1 cucchiaio e mezzo di zucchero e l'ho splamata sull'ultimo strato di pan di spagna e su tutti i bordi. Ho adagiato l'ostia con l'immagine e con la siringa da pasticcere ho decorato con ciuffetti di panna tutto intorno. Smarties in abundance to give a touch of color. And naturally colored candles



after the onslaught of gluttons et al. is reduced so ...


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